Enfortiment

Promovem l’accés de les entitats del tercer sector social als fons
europeus i oportunitats d’aprenentatge internacionals per a la
millora social i del territori

Projectes europeus i tercer sector

Des de la Taula del Tercer Sector, oferim un punt de trobada a les entitats del tercer sector català per construir i enfortir projectes europeus amb mirada social. Disposem d’espai i organitzem trobades per afavorir l’enxarxament i la creació de consorcis europeus.

També promovem la capacitació en programes europeus de les entitats socials catalanes per afavorir el seu accés a noves oportunitats de finançament. Des del 2019, hem desenvolupat nombrosos esdeveniments de formació i hem organitzat acompanyaments directes a entitats sobre programes europeus vinculats més directament a la realitat de les entitats socials catalanes.

Espais d’enxarxament amb el tercer sector

Fes arribar la teva proposta a l’espai virtual “Enxarxa’t”.

Recursos per accedir a fons europeus

Comença o reforça la teva estratègia de captació de fons.

Innovació social i aprenentatge

Des de la Taula del Tercer Sector, promovem la cooperació entre les entitats del tercer sector internacional per afavorir l’aprenentatge i la innovació social. Comptem amb el ‘Butlletí internacional de les entitats socials catalanes’ que recull notícies, recursos i oportunitats concretes.

Duem a terme activitats d’anàlisi i reflexió sobre experiències inspiradores impulsades per organitzacions d’altres països per donar resposta a reptes compartits als que fan front les entitats catalanes. Connectem entitats socials catalanes i d’altres territoris del món a través de visites d’estudi o reunions informatives per fomentar la dinàmica d’aprenentatge local-global.

 
Butlletí internacional #TercerSectorInternacional

Consulta les darreres edicions (04/23; 03/23; 02/22; 01/22) i fes clic aquí per subscriure’t.

Reportatges “Territoris en Transició” en col·laboració amb Non-profit

Brasil i Àsia Sud-oriental.