Col·labora amb el Tercer Sector

T’interessaria col·laborar amb el tercer sector en projectes
europeus amb impacte social? Coneix la feina de les entitats del
tercer sector social i fes-los-hi arribar la teva proposta a l’espai
digital “Enxarxa’t” o a la nostra oficina internacional!

Les entitats del tercer sector s’estenen per tot el territori català i contribueixen diàriament a la millora dels barris i els pobles, de les persones i del col·lectiu. A través dels nostres projectes, transformem la societat i generem una xarxa de suport que acompanya 1.900.000 persones en situació o risc d’exclusió social a tot Catalunya.

Treballem en xarxa per l’impacte social i territorial

Coneix les nostres federacions

Coneix les nostres entitats

Els consorcis europeus que inclouen entitats socials i del tercer sector generen un major impacte social, són més propers a la ciutadania i perdurables en el temps. Per tant, també milloren l’elegibilitat de les propostes de projecte. Els espais d’enxarxament que facilita la Taula i un bon coneixement dels àmbits d’experiència del tercer sector poden ajudar a trobar els socis potencials idonis pel teu projecte europeu.

Comptem amb espais de treball permanents sobre

Promovem col·laboracions europees entre actors

Sector públic

Administració pública a Catalunya, organismes de la Generalitat, agències amb participació pública i governs locals a diferents nivells (provincial, metropolità, comarcal, supramunicipal i municipal).

Sector de la recerca

Oficines internacionals i de fons europeus de les universitats catalanes, grups de recerca interessats en l’àmbit social i altres actors de la recerca i la innovació a Catalunya.

Sector privat

Cambres de comerç i empreses compromeses amb la responsabilitat social i l’impacte social de la seva tasca.

Sector social

Altres organitzacions en l’àmbit social, mediambiental, esportiu, de la cooperació, l’economia social i solidària i de l’educació.