Jornada informativa sobre “Internacionalització de l’Educació Superior per la Societat”

1 des. 2022

Compartim aquesta crida a participar en el Seminari “IHES Catalunya – Internacionalització de l’Educació Superior per a la Societat” que es celebrarà el proper 13 de desembre (de 10:00 a 13:00) a l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47). Feu clic aquí per registrar-vos.

La jornada ve organitzada pel Departament de Recerca i Universitats amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte IHES, a través del qual la Universitat introdueix la internacionalització al seu compromís social amb el territori i obre les seves activitats internacionals al món local, incloent tots els àmbits de la universitat des de l’educació i la recerca científica a l’extensió universitària o la innovació.

Més informació sobre la jornada.

En aquesta jornada, es donarà a conèixer el programa Regions del Coneixement del DREU i la Universitat Rovira i Virgili ens explicarà les activitats i metodologia que han desenvolupat per a què les activitats internacionals tinguin un impacte social i el seu treball amb el territori. La jornada també inclou exemples d’altres Universitats i una taula rodona on participaran entitats de la quàdruple hèlix per parlar com els diferents actors del territori podem treballar conjuntament.

Pot ser una oportunitat molt interessant per a les entitats del tercer sector per conèixer com podeu col·laborar amb les universitats i contactar amb elles

Feu clic aquí per registrar-vos.