El proper 24 de febrer explorarem els fons europeus EaSI sobre inserció socio-laboral i innovació social

31 gen. 2023

La propera jornada “Tercer Sector i Fons Europeus” de la Taula del Tercer Sector tindrà un enfocament pràctic i es centrarà en el programa europeu EaSI de foment de la inserció sociolaboral i la innovació social.


La formació del 24 de febrer estarà oberta a totes les entitats de la Taula i s’invita especialment aquelles interessades en la inserció sociolaboral; el sensellarisme, l’emprenedoria social i la innovació social.

Dos tècnics de la Comissió Europea responsables de la implementació de l’EaSI impartiran la formació en castellà i en clau especialment pràctica. Miraran de resoldre dubtes i aportar una perspectiva més aterrada a les propostes i els interessos de les entitats socials que hi participin.

Podeu donar un cop d’ull al Pla de Treball 2023 d’EaSI (feu clic a l’arxiu “2023 EaSI annual work programme”) per més informació sobre els objectius globals de les convocatòries (pàgina 8 a 9) i sobre convocatòries específiques que es llançaran aquest mateix any (18 – 26).

Fes clic en aquest enllaç per registrar-te. Enviarem l’enllaç Zoom i el programa definitiu de la jornada només a les persones registrades.

No t’oblidis de consultar la nostra web internacional.tercersector.cat per accedir als resultats d’anteriors jornades “Tercer Sector i Fons Europeus”, accedir a recursos per crear o reforçar la teva estratègia de captació de fons i conèixer convocatòries de finançament d’interès pel sector.

2023 EaSI strand